ESCAPARATES CREATIVOS

6 Conceptes per a fer aparadors de tardor

2021-10-01

 Després de l'útima onada tonem a la normalitat. Activa les teves vendes creant aparadors de tardor.  

Activa les teves vendes creant aparadors de tardor. 

Comença utilitzant una magnífica paleta de colors grocs, taronges i vermells, així crearàs fàcilment un aspecte de tardor impressionant per a la teva botiga.

Busca una idea que s'ajusti a la teva farmàcia o òptica.

Quina d'aquests 6 conceptes d'aparador de tardor és el millor per a tu?

El més clàssic: fulles.

Cada any, aquesta és la idea d'exhibició de tardor més utilitzada, i per una bona raó: queda molt bé. Tria fulles sintètiques d'una botiga d'artesania o crea-les a partir d'un material de embolcallar o algun material diferent, com el paper reciclat o la tela.

Més elegant: palla i blat.

Per obtenir un aspecte súper sofisticat, prova les bales de decoració de palla i blat monocroms. Aquesta paleta de colors neutres és ideal si vols impactar sense ser massa fort.

El més decoratiu: rústic.

Si t'agrada l'aspecte de les prestatgeries i els calaixos restaurants, això és per a tu. Tria un color d'accent o dos i comença a donar ambient al vostre l'aparador. Aquest aspecte també funciona molt bé si les prestatgeries ja tenen un estil boho o vintage.

El més fàcil: carbasses.

Cap producte representa millor l'arribada de la tardor que una carbassa! Podeu trobar: carbasses de plàstics, de paper o les carbasses naturals, d'una gran varietat de formes i colors i bastant econòmiques. Tan bon punt comenceu a apilar-les i a organitzar-les, la vostra botiga es transformarà en una experiència de tardor.

Aspecte més fresc: plantes vives.

Si voleu superar-vos completament, omple l'aparador de plantes vives queda preciós. Tria tot que sigui de color taronja i vermell i es llegirà com de tardor i, si us agrada elaborar aquest aparador d'alt manteniment, segur que giraràn el cap.

El més Festiu: Halloween o la castanyada.

Si t'agrada donar un toc més festiu al teu aparador decora'l amb barrets, escombres, rat-panats, dóna-li un estil de Halloween.

El més Festiu: Halloween o la castanyada.

Si t'agrada donar un toc més festiu al teu aparador decora'l amb barrets, escombres, rat-panats, dóna-li un estil de Halloween.

Recorda: Posa el producte o comunicació a l'açada dels ulls i que estigui ben il.luminat.

Recorda: Pots millorar l'experiència de compra, creant racons del mateix estil a l'interior de la farmàcia, òptica o otorpèdia.

Aquesta article t'ha insprat?

T'animes a fer-ne algun?

Envia el teus resultats a Benvistbcn@gmail.com

ESCAPRATES CREATIVOS