Aparadors de tardor: fes que es parin a mirar

07.09.2019

Menjar millor, anar al gimnàs, deixar de fumar, aprendre un idioma... Després de les vacances d'estiu, setembre sempre ve acompanyat d'una llista de bons propòsits per millorar les nostres vides. I és que com diuen: "curs nou, vida nova".

Per a les botigues també és un moment clau de l'any. Després de desconnectar i recarregar piles, arranquem la nova temporada amb força. És moment d'actualitzar l'aparador de la teva farmàcia, òptica o ortopèdia . Preparar-lo per enfrontar un dels moments de més consum de l'any.

I tu? Ja tens la farmàcia llesta per la tardor?


Ens trobem davant l'estació més cromàtica de l'any. A poc a poc els verds es van transformant per tenyir els boscos de marrons, grocs, taronges, vermells i ocres. Colors que no poden faltar en el teu aparador. No cal que estiguin tots, però utilitzar-ne almenys un parell t'ajudarà a evocar millor l'ambient que busques.

Pantone va a missa

Encara que la tardor ens regala infinitat de tonalitats, no et quedis només amb la gamma tradicional. Abans de començar a dissenyar el teu aparador, t'animem a que investiguis quins colors són tendència cada temporada. Segons l'expert Pantone Color Institute, aquesta és la paleta de colors que s'apoderarà de la tardor-hivern 2019-2020. Utilitza'ls per vestir la teva botiga i encertaràs segur!


Un recurs perenne

Les fulles: un clàssic que no caduca mai. Sempre és un encert decorar el teu aparador amb elles, però intenta ser original i creatiu. Busca com marcar la diferència i sorprèn el client. Fulles gegants, penjades del sostre amb un fil, repartides per terra, en forma de cascada... A BENVISTBCN ens agraden les propostes divertides, mira!

Inspira't en la naturalesa

Un passeig pel bosc et farà descobrir un munt de noves possibilitats. Branques, troncs, pinyes, fusta, castanyes... juga amb tots aquests elements naturals i t'ajudaran a aconseguir l'espai càlid i acollidor que busques per al teu aparador de tardor. Et convenç?


Els elements relacionats amb el clima també poden ser un gran aliat. Fred, pluja, vent, núvols, boira... aprofita aquests recursos per recrear una atmosfera pròpia de tardor.  

5 imprescindibles


Recorda: és important aprofitar la demanda estacional de certs productes. Tingues present què vendre en cada època de l'any i destaca-ho a l'aparador de la teva farmàcia per treure'n el màxim profit. Aquí et deixem els imprescindibles pels mesos de tardor:

  1. Dermocosmètica.
  2. Productes per evitar la caiguda de cabell.
  3. Locions antipolls.
  4. Suplements nutricionals.
  5. Medicaments per combatre l'insomni.

Preparats per rebre la tardor als vostres aparadors? 


Maria Romanillos