Blog

En nuestra sociedad actual cada vez estamos más rodeados de imágenes. Es por eso que los escaparates han pasado a ser tan importantes. El escaparatismo nos sirve para aumentar esta cultura visual y atraer la atención del peatón haciendo que entre y compre.

La iconografia típica del Nadal mai passa de moda, però això no significa que durant aquesta època no es pugui innovar. És més, s'ha de fer. No hauria de ser un enfrontament, sinó una sinergia.

Menjar millor, anar al gimnàs, deixar de fumar, aprendre un idioma... Després de les vacances d'estiu, setembre sempre ve acompanyat d'una llista de bons propòsits per millorar les nostres vides. I és que com diuen: "curs nou, vida nova".

Amb el canvi d'estació, els colors alegres i les flors comencen a omplir tots els aparadors

Ha arribat el fred, i amb ell el Nadal. D'aquí poc els carrers començaran a omplir-se de llums, color i decoració nadalenca. I, si invertir en un aparador pel teu comerç sempre és una bona idea, encara ho és més en aquestes èpoques de l'any. Les vendes es disparen durant la campanya de Nadal i és el moment...

Segur que alguna vegada t'has aturat enmig del carrer a contemplar l'aparador d'una botiga. Maniquins, pantalles, llums... alguna cosa ha cridat la teva atenció.