Arbres originals per a aparadors diferents

03.12.2019

La iconografia típica del Nadal mai passa de moda, però això no significa que durant aquesta època no es pugui innovar. És més, s'ha de fer. No hauria de ser un enfrontament, sinó una sinergia.

Arbre de Nadal de fusta
Arbre de Nadal de fusta

"Christmas is all around". Com diu la famosa cançó reversionada del grup britànic Wet Wet Wet, el Nadal ja està per tot arreu. Des de fa uns dies els aparadors nadalencs han començat a ser els protagonistes dels carrers de totes les ciutats del món. I, tot i que les botigues cada cop dediquen menys pressupost per a decorar les seves vitrines, el Nadal és probablement el millor moment de l'any pel retail per aconseguir atreure el consumidor.

Regals, estrelles, trineus, ninots de neu... és cert que al Nadal sempre s'utilitzen els mateixos conceptes, i si no ho féssim així no semblaria Nadal. Però són elements massa obvis, bàsics i estan molt vistos. Si el que pretens és cridar l'atenció dels vianants, hauràs d'aguditzar més l'enginy. Per això avui, des de BENVIST BCN, ens volem aturar en un dels símbols més icònics que s'utilitzen durant aquestes festes: els arbres de Nadal.

Perquè a tu no et van els convencionalismes i busques un arbre de Nadal original que sigui només teu i deixi als clients amb la boca oberta. Per a tu va dedicada aquesta galeria d'arbres nadalencs originals.

Com ja saps, la clau de la seducció en el punt de venda és l'originalitat. Per tant, d'alguna manera has de seguir utilitzant el pi de nadal, però és necessari que busquis noves formes per a representar-lo, amb dissenys i materials diferents, que mantinguin el concepte nadalenc però que sorprenguin per la seva originalitat als clients que passen per davant de la teva botiga. Per exemple, un arbre format pels mateixos productes que vens a la teva botiga és una manera molt personal de presentar-lo.

També pots optar per fer una reinterpretació de l'arbre de Nadal, com en aquests casos:

Delicat, dolç i senzill defineixen aquests dissenys nadalencs. No és necessari utilitzar colors cridaners per a les decoracions de Nadal, el blanc és perfecte!

La llum sempre és un bon element per potenciar qualsevol decoració nadalenca. En aquest cas, el to càlid de les làmpades queda genial.

Què t'han semblat aquests arbres de Nadal? Diferents i originals, oi? Doncs vinga! T'atreveixes aquest any amb un arbre de Nadal exclusiu?


Maria Romanillos