Finestres primaverals

21.02.2019

Amb el canvi d'estació, els colors alegres i les flors comencen a omplir tots els aparadors

Aparador creatiu primavera
Aparador creatiu primavera

Els dies cada cop són més llargs i més càlids. Arriba la màniga curta. El sol brilla amb força i els colors vius de la primavera ens omplen d'energia i ens inspiren per crear nous aparadors per la nostra botiga. És hora de deixar enrere els colors freds i apagats de l'hivern i donar la benvinguda a la nova estació.

Com ja sabeu, l'aparador és el mirall de l'ànima d'un negoci. Els aparadors de primavera, en concret, són uns dels més importants de l'any degut a la seva duració. I, com es tracta d'una de les campanyes més llargues, avui a Benvistbcn li volem dedicar aquest post amb algunes idees primaverals per decorar la teva botiga de forma excepcional.


Un clàssic que mai falla

Les flors i les plantes són els recursos més utilitzats en aquesta època. Potser són un tema molt recurrent, però també són un reclam que recorda als clients l'arribada del bon temps. Això, normalment, provoca una millora de l'estat d'ànim i una major disposició a comprar. A més, la seva gran varietat de tons i formes permeten jugar amb elles de diferents maneres: flors de paper, vinils, pètals, flors fetes amb teles...

Naturalesa al poder

A banda de les flors, en la decoració i el disseny dels aparadors de primavera tenen molt protagonisme altres elements de la naturalesa, com les papallones, ocells, marietes, i fins i tot pots afegir gespa. Per altra banda, també són una bona aposta tots aquells motius que evoquin la sensació de frescor i llibertat tan característica d'aquesta època de l'any: bicicletes, avions de paper, estels... Però vigila! No saturis el teu aparador amb moltes coses perquè corres el risc que els clients es perdin en el decorat i no es fixin en el teu producte.


"Verde que te quiero verde"

Si hem de triar un color que defineixi la primavera, sens dubte, el verd guanya per golejada. Però no és l'únic. Els fúcsies, grocs, blaus, taronges i liles també són tonalitats vives i alegres que de ben segur faran vibrar el teu aparador. 

Les tendències que venen amb força per aquest 2019 són les tonalitats pastel i el 'living coral', un color amb molta personalitat que, segons Pantone, serà l'estrella d'aquest any. No obstant això, també podem jugar amb barreges de colors freds i càlids o apostar per una sola gamma cromàtica. La combinació correcta dels colors és molt important perquè no siguin estridents ni distreguin al consumidor d'allò que realment importa: el producte.

I per descomptat, tot això sense oblidar-nos d'una bon il·luminació que destaqui els elements importants o que provoqui un ambient especial: llums des d'avall, als costats, llums càlides, fredes, làmpades de colors que simulin flors... 

Preparats perquè els vostres aparadors floreixin? Maria Romanillos