Vesteix la teva farmàcia de Nadal

05.11.2018

Ha arribat el fred, i amb ell el Nadal. D'aquí poc els carrers començaran a omplir-se de llums, color i decoració nadalenca. I, si invertir en un aparador pel teu comerç sempre és una bona idea, encara ho és més en aquestes èpoques de l'any. Les vendes es disparen durant la campanya de Nadal i és el moment idoni per crear aparadors cridaners que atreguin els clients perquè entrin a la botiga.

Aparador de Nadal
Aparador de Nadal

La decoració nadalenca és un element de màrqueting emocional, ja que aconsegueix crear una atmosfera amb esperit nadalenc que convida als consumidors a comprar més. Per tant, innovar i apostar per decoracions originals és essencial per distingir-te de les altres botigues.

No deixis passar una oportunitat com aquesta. Aquí us deixem alguns consells de com decorar els vostres aparadors al Nadal:

1. El vermell, el verd i el daurat són els colors clàssics del Nadal, tot i que un disseny més minimalista amb blancs i platejats també és una aposta infal·lible.


2. Si tries l'arbre com a decoració de l'aparador, pots elaborar-ho amb el propi producte que venguis. És una idea original que farà que la gent s'aturi davant el vidre del teu comerç.

3. Aprofita els elements que pots trobar a la natura, com pinyes, fulles, troncs o branques. Com veus, no es necessiten grans inversions per decorar els aparadors.

4. Promociona productes de cosmètics, són molt demandats durant la campanya nadalenca!

5. Les estrelles de cartó i els cops de neu de cartolina són un recurs fàcil i econòmic que mai falla.

6. Els vinils decoratius també són una bona idea, però has de vigilar que no cobreixin totalment el vidre de l'aparador, perquè sinó els clients no podran veure els teus productes.

Recorda: 

Està comprovat que només tens 3 segons 
perquè els clients decideixin si entraran a la botiga o no. 


El Nadal és una època de màgia i il·lusions. 


Deixa volar la teva imaginació 

i crea espais únics


Maria Romanillos